Πρώτη παράδοση ανακυκλώσιμων υλικών στα πλαίσια του προγράμματος Followgreen

Με πρωτοβουλία της υπαλλήλου Γενικών Καθηκόντων ομορφοχρωματίστηκε το παρτέρι του Σχολείου μας!
Η πρώτη αποστολή παραλαβής των ανακυκλώσιμων υλικών που συγκεντρώθηκαν από το Σεπτέμβρη ως σήμερα.
Τα ανακυκλώσιμα υλικά σε ... κιλά

 Η προσπάθεια για τη σωτηρία του περιβάλλοντος συνεχίζεται στο Σχολείο μας με νέα πρόσωπα αλλά και με τη νέα περίοδο  μερικής καραντίνας ...

 Το  πρώτο υπεύθυνο νέο πρόσωπο είναι η υπάλληλος Γενικών Καθηκόντων . Με χαμόγελο και όρεξη για μεθοδική εργασία καταφέρνει να διορθώση τις μικρές έως μεγάλες απροσεξίες των μαθητών μας.  Έτσι η συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων υλικών στους κατάλληλους χωριστούς κάδους οδήγησε στην επιτυχημένη πρώτη παραλαβή των συγκεντρωμένων υλικών από την εταιρία Follow green !

 Το δεύτερο υπεύθυνο πρόσωπο είναι η νέα Υποδιευθύντρια του Σχολείου μας. Η προδιάθεσή της για την προσφορά στους μαθητές της πολλών ερεθισμάτων  σε συνδυασμό με το δρομολογημένο πρόγραμμα των Οικολογικών Σχολείων προβλέπεται να εκτυνάξει την όλη προσπάθεια !

  Το να γίνει όμως βίωμα κι αυτοματοποιημένη κίνηση η διαλογή των απορριμμάτων των μαθητών μας την ώρα του διαλείμματος και του παιχνιδιού τους είναι στόχος δύσκολος. Η επανάληψη της σημασίας της προστασίας  του Περιβάλλοντος ,με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ,εύχομαι να επιτευχθεί τελικά .

 Ευτυχώς όμως που στο μάθημα Φυσικής  Αγωγής τα παιδιά παρουσιάζουν το ....χαμογελό τους κι έτσι παίρνουν ψυχοσυναισθηματικές ανάσες.

  ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ!!!

Συγγραφέας: 
Παπαγγελοπουλος...