Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης 2024

Είστε έτοιμοι να γίνετε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος που δίνει τη δυνατότητα σε ολόκληρες κοινότητες να δημιουργήσουν θετική αλλαγή;

Ως μέλος του Ιδρύματος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση FEE, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε και το 2024 στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης (GAD) , μια εξαιρετική 10ήμερη εκστρατεία που ενώνει σχολεία, ξενοδοχεία, δήμους, παραλίες και μαρίνες από όλο τον κόσμο για να συνεργαστούν σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον.

Αυτή η μοναδική εκστρατεία είναι η ευκαιρία σας να συνεργαστείτε με μαθητές/ριες από τα δίκτυα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για να κάνετε μια πραγματική διαφορά στο κλίμα.

Δείτε γιατί πρέπει να συμμετέχετε στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης FEE 2024:

- Συνδεθείτε παγκοσμίως: Πέρυσι 217.300 συμμετέχοντες από περισσότερες από 80 χώρες έλαβαν μέρος στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης και το 2024 στοχεύουμε σε μεγαλύτερα νούμερα ! Εγγραφείτε, για να γίνετε μέρος μιας ποικιλόμορφης και παθιασμένης παγκόσμιας κοινότητας που έχει δεσμευτεί να κάνει τη διαφορά. Ξεπεράστε τα σύνορα και εργαστείτε μαζί για έναν κοινό στόχο, ώστε ο κόσμος μας να γίνει ένα καλύτερο μέρος για τις μελλοντικές γενιές.

- Πρωτοβουλίες με αντίκτυπο: Υλοποιήστε δράσεις και δραστηριότητες που συνδέονται με τη δράση για το κλίμα, τη μείωση των αποβλήτων και της ρύπανσης και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Οι τοπικές σας δράσεις θα συμβάλουν στη θετική αλλαγή σε παγκόσμια κλίμακα.

- Ευέλικτη τοποθεσία: Είτε βρίσκεστε σε σχολείο, ξενοδοχείο, δήμο, παραλία ή μαρίνα - η τοποθεσία σας δεν έχει σημασία. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει από οπουδήποτε στον κόσμο.

Διαδώστε το μήνυμα:

Μοιραστείτε αυτά τα συναρπαστικά νέα με τη σχολική κοινότητα και την τοπική κοινωνία, για να τους ενημερώσετε ότι συμμετέχετε στις Παγκόσμιες Ημέρες Δράσης 2024 του FEE. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

#MyActionsMatter | #GlobalActionDays | #GAIA2030

Λεπτομέρειες για την παγκόσμια εκστρατεία και πώς μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτήν, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Χριστίνα